Politika zasebnosti

Varnost

 

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa osebnih podatkov, naročil in plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršne koli poškodbe strojne in/ali programske opreme ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi prenosa besedil, slik, podatkov ter video in audio zapisov. Uporabnik je prav tako sam odgovoren za varovanje svojih uporabniških podatkov in gesla.

Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

 

 

Pravica do zasebnosti

 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK, Ur.list RS št. 43/2004 in zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljene s spletne strani www.topsport.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Facebook