O nas

V namiznoteniškem poslu smo prisotni že 35 let. Začeli smo z obrtjo davnega leta 1984. Ker takrat zasebniki še nismo smeli uvažati, smo bili omejeni na artikle, ki smo jih lahko sami proizvajali. To so bili namiznoteniški loparji, etuiji, čistila, lepila, majice, hlačke ter zaščitni trakovi za glavo in roko.

Leta 1988 smo začeli sodelovati z Butterflyjem in proizvajali dva modela loparjev: MORIM za začetnike in YUKI za boljše rekreativce. Čim je bila možnost, smo odprli podjetje in začeli prodajati celoten Butterflyjev program po vseh republikah nekdanje Jugoslavije. Takoj po osamosvojitvi smo dobili ekskluzivo za Slovenijo. Butterflyjeve lesove in gume še vedno uporablja več kot polovica tekmovalcev na velikih tekmovanjih - svetovnih in evropskih prvenstvih, pro tour tekmovanjih itd.

Leta 1996 pa smo postali ekskluzivni zastopniki tudi za STIGO, največjega proizvajalca namiznoteniške opreme na svetu.

Zelo kmalu smo začeli hoditi po namiznoteniških turnirjih. Poleg prodaje nam je bil še bolj bistven kontakt s tekmovalci in trenerji in seveda širitev kroga naših strank.

Že v osamosvojitvenem letu smo organizirali Prvi mednarodni veteranski turnir za pokal TOP SPIN - takrat smo se še namreč tako imenovali. Serijo turnirjev smo zaključili z jubilejnim desetim z močno udeležbo slovenskih, hrvaških, avstrijskih, italijanskih in madžarskih rekreativcev. Naš zvest udeleženec je bil tudi legendarni Dragutin Šurbek.

Še vedno smo z veseljem na razpolago za prodajo in svetovanje po telefonu, mailu, pa tudi na sedežu podjetja ob predhodni najavi - GSM 041/684-844.

Smo zavezanec za plačilo DDV.

ID št. za DDV: SI46289518

 

Facebook