Categories

Cena

Cenovni razpon:

39,00 € - 350,00 €

Aktivni filtri

Fan Zhendong ALC

179,90 €

Struktura loparja, ki jo uporabljajo številni vrhunski igralci, vključno s Fan Zhendongom.

Opremljen z Arylate carbonom, fleksibilnost, enostavno rokovanje in odboj ponujajo odlično ravnovesje med ofenzivno in obrambno igro. Visoka zmogljivost strukture iz vezanega lesa Viscaria se je vedno znova izkazala in mnogi najboljši igralci na svetu jo še naprej uporabljajo s fantastičnim uspehom.

narejeno na Japonskem

Fan Zhendong ZLC

239,90 €

Vsebuje ZL-Carbon, sintetično vlakno z odličnim ravnovesjem odboja in prožnosti.

Ta les združuje moč s stabilnostjo in ne dovoli, da bi vas nasprotnikovi udarci navdušili.

Narejeno na Japonskem

Fan Zhendong CNF

279,90 €

Celulozna nanovlakna, sintetična vlakna, ki temeljijo na nanotehnologiji, dajejo temu loparju visoko hitrost in nižje vibracije. Les ne omogoča samo močnih udarcev, ampak zaradi nizkih vibracij daje tudi občutek, da se dobesedno "držiš" na žogi.

Fan Zhendong Super ALC

209,90 €

Za ta les je uporabljen Super Arylate-Carbon, ki doseže večji odboj, hkrati pa ohranja prožnost Arylate-Carbon. V primerjavi s Fan Zhendong ALC je mogoče povečati odzivnost brez spreminjanja vibracij.

Narejeno na Japonskem

Fan Zhendong Super ZLC

349,90 €

Opremljen s Super ZL karbonom, visoko gostoto vezave karbona in ZL vlaken. Les ima dober odboj, kar zagotavlja močne udarce in stabilnost z razširitvijo "sladke točke".

Narejeno na Japonskem

Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC

179,90 €

Ovtcharov Innerforce ALC je nastal v tesnem sodelovanju z nemškim vrhunskim igralcem Dimitrijem Ovtcharovom. Povečana ploskev loparja in povečana skupna debelina sta bila pomembna oblikovalska vložka, ki pomagata, da je les še bolj dinamičen, medtem ko preizkušena konstrukcija Innerforce omogoča daljši čas stika z žogico in s tem povezano enostavno igranje in vrtenje. Dizajn nosi Dimine začetnice, črno-moder dizajn ročaja z zlatimi poudarki simbolizira eleganco in moč.

Franziska Innerforce ZLC

249,90 €

Patrick Franziska, super talent v nemški reprezentanci, sam igra ta posebno ofenzivni les ZLC, ki ga je pomagal razviti. Zahvaljujoč tehnologiji Innerforce, karbonska vlakna ZL ležijo neposredno na jedrnem furnirju, kar podaljša kontaktni čas žogice in daje lesu več "dotika". Visoko rotacijski in prodorni topspini ter napadalni udarci so enostavni za upravljanje, medtem ko trda ZLC vlakna zagotavljajo stabilnost in natančnost. Plemeniti, enobarvni dizajn ročaja z začetnicama "PF" v sijoči leči ročaja zagotavlja vznemirljiv vizualni poudarek s tem visokokakovostnim rezilom ZLC.

Revoldia CNF

329,90 €

Nova celulozna nano vlakna (CNF) ponujajo posebej dolg kontaktni čas z žogico ob hkratni visoki osnovni hitrosti in omogočajo konstrukcijo lesa, ki ga v namiznem tenisu redko najdemo zaradi kombinacije svojih igralnih lastnosti – mehko in hitro. Zaradi posebej usklajene strukture furnirja so občutljivi in ​​napadalni topspini z veliko rotacije enostavni z REVOLDIA CNF. Relativno visoka teža poudarja dinamičen značaj tega ofenzivnega rezila in zagotavlja dodatno prodorno moč. Revoldia CNF je na voljo samo s konkavno (FL) obliko ročaja.

Viscaria

169,90 €

VISCARIA je priljubljena klasika in impresivno združuje prednosti visokotehnoloških vlaken Arylate s karbonom. Je ofenzivno usmerjen in se odlikuje po spremenljivem napadu s posebnim poudarkom na rotaciji. Leta 1993 je bila izdana Viscaria kot prvi ALC les in od takrat služi kot predloga za številne priljubljene lesove s tem sintetičnim vlaknom. Lesovi ALC nudijo natančnost in moč prodora ter, zahvaljujoč sintetičnim vlaknom, enakomeren odboj žoge. Zaradi zmernega kontaktnega časa žoge in obvladljive trdote so že vrsto let priljubljeni kot tipični "topspin blade".

Viscaria Super ALC

209,90 €

Viscaria Super ALC je prvi les tipa butterfly, ki je opremljeno z novim sintetičnim vlaknom Super Arylate Carbon (SALC). Medtem ko je osnovna sestava lesa identična lesu Butterfly Viscaria, je uporaba karbona Super Arylate izboljšala odzivnost lesa Viscaria SALC brez povečanja lastnosti vibracij. Viscaria Super ALC, ki je bil dejansko razvit za uporabo v tekmovalnih športih, ima igralne lastnosti, ki so zelo primerne tudi za amatersko uporabo. Še posebej je priporočljivo za igralce, ki trenutno uporabljajo Viscaria ali Timo Boll ALC, vendar imajo raje malo več hitrosti z žogo. 

Timo Boll ALC

169,90 €

Timo Boll igra s tem lesom od leta 2008. TIMO BOLL ALC je klasika med Butterfly lesovi. Je srednje trd in vendar zelo občutljiv, razmeroma hiter, a hkrati zelo natančen in nadzorovan. TIMO BOLL ALC podpira vsako obliko spin usmerjene ofenzivne igre.

Timo Boll ZLC

189,90 €

TIMO BOLL ZLC je lahek in igra izjemno dinamično s srednje trdim dotikom. Sestava materiala združuje stabilnost in natančnost karbona z lahkotnostjo in prožnostjo vlaken ZL.

Timo Boll CAF

99,90 €

TIMO BOLL CAF uporablja nova sintetična vlakna CAF "control assist fiber" in združuje stabilnost, natančnost z veseljem do igranja in enakomernim obnašanjem odboja. TIMO BOLL CAF ostaja enostaven za igranje in ga je mogoče kadar koli nadzorovati. Relativno lahka Timo Boll CAF je še posebej priporočljiva za mlajše igralce ali starejše začetnike in podpira učenje enakomernega udarjanja žoge. Obenem ponuja ofenzivni tempo veliko možnosti za tehnično izkušene igralce.

Timo Boll ZLF

179,90 €

Ta les je še posebej lahek, a ostaja dinamičen in ima izjemno mehak dotik, ki zagotavlja varnost in občutek žoge – tudi pri daljših izmenjavah.

Timo Boll TJ

99,90 €

Lahek ozek les - TIMO BOLL TJ je še posebej priporočljiv za mlajše igralce, ki želijo dobro nadzorovan vstop v svet karbonskih lesov. TIMO BOLL TJ igra z natančnostjo, značilno za karbon, in ponuja dovolj hitrostne rezerve za dinamično, moderno ofenzivno igro.

Timo Boll TJ ima nekoliko večjo glavo (154x146) in je nekoliko ožji, krajši oprijem (95x21x30mm) in je zato posebej primeren za manjše roke.

Timo Boll J

59,90 €

Izbira pravega lesa je prav tako in še posebej pomembna za začetnike. TIMO BOLL J nudi dobro rokovanje, zlasti za mlajše igralce, zahvaljujoč debelejšemu rezilu, majhni teži in ozkemu, kratkemu ročaju. Zahvaljujoč visoki natančnosti in zmerni hitrosti je TIMO BOLL J tudi dobra osnova za igriv razvoj.

Harimoto Tomokazu Innerforce ALC

179,90 €

ALC s tehnologijo Innerforce in povečano glavo (158x152mm) je bilo razvito v tesnem sodelovanju s superzvezdnikom Tomokazu Harimoto, ki ga mladi japonski igralec že uspešno uporablja. S preizkušeno strukturo 5 slojev lesa in 2 arilnih ogljikovih vlaken, ki so neposredno vključena v leseno jedro, nudi les daljši čas stika s žogico in mehkejši občutek v primerjavi z drugimi lesovi ALC, kar ima še posebej pozitiven učinek pri visoko rotacijskih igrah. Z uporabo ALC sintetičnih vlaken je HARIMOTO TOMOKAZU natančen, stabilen in dinamičen, tako pri aktivni kot pasivni igri. 

Harimoto Tomokazu Innerforce Super ZLC

349,90 €

HARIMOTO INNERFORCE SUPER ZLC je pomembno razvil japonski superzvezdnik in je prvi les serije Innerforce Layer, ki uporablja sintetična vlakna Super ZLC – in je hkrati najhitrejše svoje vrste. Vlakna Super-ZLC zagotavljajo natančnost, dinamiko in poudarjajo agresivni značaj lesa. Zaradi razporeditve neposredno nad jedrnim furnirjem in popolnoma nove naravne sestave lesa je kontaktni čas žogice bistveno daljši v primerjavi z drugimi rezili ZLC, kar daje HARIMOTO INNERFORCE SUPER ZLC mehkejši dotik v primerjavi z drugimi rezili ZLC in ga naredi modernega. Ofenzivno rezilo, s katerim je enostavno rokovati tako z občutljivimi žogicami kot s prodornimi topspini.

Harimoto Tomokazu Innerforce ZLC

259,90 €

HARIMOTO INNERFORCE SUPER ZLC je pomembno razvil japonski superzvezdnik in je prvi les serije Innerforce Layer, ki uporablja sintetična vlakna Super ZLC – in je hkrati najhitrejše svoje vrste. Vlakna Super-ZLC zagotavljajo natančnost, dinamiko in poudarjajo agresivni značaj lesa. Zaradi razporeditve neposredno nad jedrnim furnirjem in popolnoma nove naravne sestave lesa je kontaktni čas žogice bistveno daljši v primerjavi z drugimi rezili ZLC, kar daje HARIMOTO INNERFORCE SUPER ZLC mehkejši dotik v primerjavi z drugimi rezili ZLC in ga naredi modernega. Ofenzivno rezilo, s katerim je enostavno rokovati tako z občutljivimi žogicami kot s prodornimi topspini.

Freitas ALC

179,90 €

Tako kot pri njegovem priljubljenem predhodniku MICHAEL MAZE, so preizkušena arilat-karbonska sintetična vlakna uporabljena v sestavi furnirja FREITAS ALC, ki daje lesu značilen "ALC dotik". Uporaba mehkejših zunanjih furnirjev ustvari posebno občutljiv dotik, ki se popolnoma prilega spremenljivi igri, ki temelji na spinu. Eleganten dizajn in posebna kakovost japonske izdelave poudarjata zahteve, ki jih vrhunski igralec Marcos Freitas pričakuje.

Primorac Carbon

119,90 €

Primorac Carbon, klasični les, ki podpira neposredno in brezkompromisno ofenzivno strategijo. Relativno debel, 5-slojni les je ojačan z 2 karbon vlaknima T5000. Igra natančno in neposredno, hkrati pa je zelo dinamičen. Rezilo priporočamo igralcem, ki želijo največjo prodorno moč v svoji igri.

Zoran Primorac (Made in Japan)

69,90 €

Kot zelo popularen les je ZORAN PRIMORAC eden najbolj igranih lesov iz Butterflyja. Uporablja se lahko zelo različno, odvisno od izbire gum, močan, a vedno nadzorovan, v ofenzivnem območju ali zelo prilagodljiv v pasivnem območju igre. To rezilo je tradicionalno izdelano na Japonskem. Po konstrukciji in obdelavi enaka evropskim modelom, se rezila "Made In Japan" razlikujejo le po lepljenju, ki običajno malo vpliva na trdoto in hitrost. Rezila "Made In Japan" so običajno nekoliko trša in težja.

Zoran Primorac

39,90 €

Kot zelo popularen les je ZORAN PRIMORAC eden najbolj igranih lesov iz Butterflyja. Uporablja se lahko zelo različno, odvisno od izbire gum, močan, a vedno nadzorovan, v ofenzivnem območju ali zelo prilagodljiv v pasivnem območju igre. To rezilo je tradicionalno izdelano na Japonskem. Po konstrukciji in obdelavi enaka evropskim modelom, se rezila "Made In Japan" razlikujejo le po lepljenju, ki običajno malo vpliva na trdoto in hitrost. Rezila "Made In Japan" so običajno nekoliko trša in težja.

Omar Assar

99,90 €

Ekskluzivno ofenzivni les OMAR ASSAR, proizveden v Evropi, je uraden les egiptovskega reprezentanta. Njena 5-slojna struktura iz naravnega lesa je ojačana z 2 slojema sintetičnih vlaken iz aramidnega karbona, ki zagotavljata enakomeren odboj žoge in natančen občutek. Z dodatnim povečanim ročajem (FL large) se OMAR ASSAR varno prilega tudi večjim dlanem.